Maserati Levante Vulcano: O ediţie limitată a SUV-ului italian

Maserati Levante Vulcano este o ediţie specială a SUV-ului italian care va fi oferită într-o serie limitată de 150 de exemplare, pentru pieţele din Europa şi Asia.
La exterior maşina se deosebeşte prin nuanţa unicală gri mată a caroseriei ‘’Griogio Lava’’, grila radiatorului şi logourile finisate în negru cromat, luminile posterioare fumurii, jante Helios de 21 inch şi etriere Brembo de culoare roşie cu şase pistoane.
La interior versiunea Levante Vulcano este oferită în tapiserii din piele cu nuanţe roşii şi cusături contrastante de culoare neagră sau invers, inserţii din fibră de carbon pe padelele de schimbare a vitezelor din spatele volanului, de asemenea, materialul este utilizat şi în zona schimbătorului de viteze de pe tunelul central, unde se mai află şi sigla cromată pe care scrie că maşina este una din 150 produse.
Printre dotările standard, ediţia Vulcano mai are şi un sistem audio premial Bowers & Wilkins, sistemul soft close pentru uşi şi luminile din faţă adaptive cu tehnologia LED Matrix. Maserati Levante Vulcano este oferit cu motorizări V6 twin-turbo cu variante de 350 CP şi 499 Nm de cuplu sau 430 CP şi 579 Nm de cuplu.
0
2,155
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!