Michael Schumacher împlineşte 50 de ani! Cu această ocazie muzeul Ferrari din Maranello a organizat o expoziţie pentru a omagia victoriile renumitului pilot F1.

Astăzi, la data de 3 ianuarie 2019, Michael Schumacher împlineşte 50 de ani. Cu această ocazie în cadrul expoziţiei cu denumirea Michael 50, muzeul Ferrari din Maranello îşi deschide uşile pentru fanii din întreaga lume.
Expoziţia urmăreşte scopul de a omagia victoriile lui Schumacher, care a rămas până în prezent unicul pilot F1 care a obţinut 7 titluri mondiale, 91 de victorii şi de 155 de ori a urcat pe podium.

În sala victoriilor sânt prezentate cele mai importante boliduri conduse de pilotul german în ai săi 11 ani de parteneriat cu Scuderia Ferrari. Fanii de asemenea vor avea ocazia să facă cunoştinţă cu partea mai puţin cunoscută din viaţa lui Schumacher, cea a proiectatorului.
După ce a părăsit Formula 1, Schumacher a continuat să coopereze cu Scuderia Ferrari, astfel contribuind la dezvoltarea modelului 430 Scuderia în 2007 şi Ferrari California în 2008.
0
699
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!