Moldova: În 2018 Dacia şi-a confirmat calitatea de lider la vânzări al 9-lea an consecutiv

22 Ianuarie 2019, 13:15
Redacţia PiataAuto.md, cu referire la Dacia Moldova
Începând cu anul 2010, Dacia este marca ce deţine întâietatea pe piaţa de automobile noi în Moldova, iar anul 2018 a însemnat cel de-al 9-lea an consecutiv, în care marca Dacia s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor.
Din cele 6,293 automobile noi, vândute în Moldova pe parcursul anul 2018, 1,153 automobile au fost Dacia, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 18.3%. De asemenea, Dacia a fost lider în fiecare segment în care sunt prezente modelele sale.

Segmentul „B” al automobilelor compacte e dominat masiv de Dacia, cu modele precum Logan, Logan MCV şi Sandero, situate pe poziţiile 1, 2 şi, respectiv, 5, cu o cotă cumulată de 58% din vânzările segmentului.
În clasa SUV-urilor compacte Dacia ocupă poziţia 1 cu modelul Duster, căruia îi revine o cotă de 28% din acest segment.

În segmentul vanurilor, Dacia ocupă tocmai 77% din segment, cu modelele Dokker şi Lodgy, situate pe poziţiile 1 şi 2. De asemenea, în segmentul vehiculelor comerciale domină Dacia Dokker Van, cu 80% din vânzările întregului segment.
Duster a fost modelul cel mai proaspăt al mărcii în anul 2018, noua generaţie a SUV-ului fiind la primul său an complet de carieră pe piaţă. Duster s-a implicat şi în mai multe evenimente cu caracter sportiv, precum EcoRun la Hânceşti, Nisporeni şi Orheiul Vechi. Caravanele Dacia au fost prezente şi la evenimente speciale pe parcursul anului, organizate în Comrat şi Ceadîr-Lunga.
Cei de la Dacia Moldova se declară mândri de vânzările în ascensiune din 2018, punctând importanţa reţelei de dealeri, de care dispune Dacia în Moldova, dar şi profesionismul centrelor de deservire tehnică şi servicii post-vânzare. Pe această cale, Dacia Moldova a ţinut să le mulţumească tuturor celor ce aleg automobilele Dacia în ţara noastră!
0
2,875
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!