Nissan Micra: Două motoare noi, cutie automată Xtronic şi nivel de echipare N-Sport

Nissan a anunţat o listă de îmbunătăţiri pentru modelul Micra. Lista include două motoare noi, o cutie automată Xtronic şi noul nivel de echipare N-Sport.
Motorul de 0.9 litri şi 90 CP a fost înlocuit de un benzinar nou IG-T de 1.0 litri capabil de 100 CP şi 160 Nm de cuplu, dezvoltat în cadrul alianţei Renault-Nissan. Noul motor este oferit în standard alături de o cutie manuală în 5 trepte, iar opţional propulsorul poate fi cuplat la noua cutie automată Xtronic. Al doilea motor este un benzinar DIG-T de 1.0 litri care livrează deja 117 CP şi 180 Nm de cuplu.

Versiunile Nissan Micra echipate cu motorul de 117 CP vin cu o gardă la sol mai mică cu 10 mm şi careva modificări la suspensii. Nissan Micra în nivelul de echipare N-Sport este deosebită prin jantele de culoare neagră cu finisaj care imită fibra de carbon, capacele oglinzilor retrovizoare şi elemente ale barelor de protecţie faţă şi spate vopsite în nuanţă negru lucios, lumini anti-ceaţă halogen şi logoul N-Sport pe uşa portbagajului.
La interior Micra N-Sport se laudă cu tapiserie a scaunelor din alcantara, cameră spate cu senzori de parcare şi prizele de aer de culoare albă.
0
4,914
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!