Detalii noi despre varianta europeană a modelului Toyota RAV4 Hybrid!

Detalii noi despre varianta Hybrid a celei de-a cincea generaţie a modelului Toyota RAV4 ajuns în Europa. Dotat cu un sistem de propulsie hibridă de o nouă generaţie, SUV-ul RAV4 promite să fie mai capabil, eficient şi plăcut în condus.
Componentele cheie ale noului sistem de propulsie hibridă în cea de-a patra generaţie, care au debutat pe noul RAV4 sunt seturile de baterii care au devenit cu 11% mai uşoare iar pierderile de transmisie au fost reduse cu 25%. Consumul combinat al sistemului hibrid dotat cu benzinarul de 2,5 litri este de 4,4 litri la sută iar emisiile de CO2 sunt aduse la doar 100 g/km, Toyota declarând că cifrele sunt cele mai bune în clasă.
Tracţiunea hibridă alcătuită din benzinarul de 2,5 litri în patru cilindri şi un motor electric este capabilă de 222 CP (218 CP cu tracţiune pe faţă) şi oferă maşinii o accelerare 0-100 km/h în doar 8,1 secunde. Apropo, pentru anumite ţări de pe piaţa europeană, modelul RAV4 Hybrid va fi oferit şi cu un benzinar de 2,0 litri cu o cutie automată sau manuală la alegere.
La interior SUV-ul RAV4 Hybrid bucură proprietarii cu materiale de calitate înaltă, plăcute la atingere, display cu sistem de monitorizare în timp real la 360 de grade, un sistem audio JBL cu nouă boxe şi amplificator cu tehnologia Clari-Fi.
0
1,429
GALERIE FOTO (30 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!