Noul Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport oferit în două versiuni: Trackday şi Competition!

Mai multe modele Porsche pot fi folosite pentru a petrece o zi pe un traseu de curse, însă versiunile Clubsport sânt create special pentru a bate recorduri pe pistă.
Noul Cayman GT4 Clubsport este prezentat în două versiuni: prima este numită Trackday şi este destinată piloţilor începători, care îşi petrec weekend-urile participând în curse pentru amatori, iar a doua versiune numită Competition, este pentru băieţi mai serioşi fiind omologată pentru serii de curse naţionale şi intarnaţionale.

Ambele versiuni sânt dotate cu benzinarul de 3,8 litri de tip Boxer în şase cilindri, care oferă 420 CP şi 425 Nm de cuplu. Puterea motorului este realizată prin intermediul unei cutii PDK în şase trepte şi diferenţial blocabil la axa din spate. Suspensia din faţă este împrumutată de la modelul Porsche 911 GT3 Cup.
Varianta Trackday are în standard sisteme de stabilizare şi aer condiţionat cu un rezervor de combustibil de 80 de litri, în timp ce varianta Competition vine cu dotări mai serioase, cum ar fi amortizoare ajustabile în 3 poziţii, un cric pneumatic integrat pentru a ridica maşina mai repede în timpul lucrărilor de service şi un rezervor de combustibil mărit până la 115 litri. Versiunea Trackday începe la un preţ de 134,000 de euro, în timp ce versiunea Competition are un preţ de 157,000 de euro.
0
393
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!