Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Opel Zafira Life: Îl înlocuieşte pe Vivaro şi atinge un nivel nou de tehnologii şi confort!

10 Ianuarie 2019 - 12:25
Ion Pantea
Opel a prezentat recent noul său model în clasa MPV (Multi Purpose Vehicle), Zafira Life. Modelul vine să înlocuiască predecesorul său Opel Vivaro şi are o platformă comună cu astfel de modele ca: Toyota ProAce Verso, Peugeot Traveller şi Citroen Space Tourer.
Noua Zafira Life va fi oferită în trei versiuni de dimensiune: Small (4,6 metri), Medium (4,9 metri) şi Large (5,3 metri). Varianta Small este cu aproximativ zece centimetri mai scurtă decât actualul model Zafira însă în varianta Large este cu aproximativ 65 centimetri mai lung, lungimea sa fiind aproape similară cu un Vivaro Combi.

Pentru a asigura tracţiune cu drumul în orice condiţii, Zafira Life este echipată cu sistemul de control al tracţiunii IntelliGrip, de asemenea versiuni 4x4 vor fi disponibile din startul vânzărilor, furnizorul sistemelor de tracţiune integrală fiind specialiştii în off-road de la Dangel.
Opel declară că va oferi şi o versiune 100% electrică a modelului, către anul 2021. La interior noua Zafira Life oferă o gamă largă de opţiuni cum ar fi: acoperiş panoramic, scaune de piele cu masaj şi încălzire, head-up display, sistem multimedia cu ecran de 7 inch, Apple CarPlay, Android Auto, sistem audio cu 10 boxe şi un sistem de navigare 3D.
La compartimentul siguranţă şi asistenţi pentru şofer Zafira Life dispune de sistem de frânare de urgenţă la o viteză de până la 30 km/h, asistent de menţinere în bandă, cruise control adaptiv şi sistem de activare automată a fazei lungi a luminilor.

Opel Zafira Life va fi prezentată publicului larg la salonul auto de la Bruxelles începând cu 18 ianuarie 2019. Maşina va fi disponibilă pentru comandă începând cu luna februarie 2019.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter