Premieră: BMW Seria 7 facelift!

După o serie de imagini neoficiale cu Seria 7 facelift strecurate recent pe internet, limuzina bavareză a fost în sfârşit prezentată oficial în Shanghai, China. Noua Seria 7 facelift a suferit o serie de schimbări estetice şi tehnice.
Partea frontală se evidenţiază prin grila radiatorului mărită cu 40% în timp ce noile lumini LED frontale au devenit mai înguste, fiind oferite opţional cu tehnologia BMW laserlight. Bumperul din faţă şi capota au fost de asemenea restilizate, ultima fiind cu 50 mm mai înaltă decât cea pe modelul precedent.

La posterior Seria 7 facelift se evidenţiază prin luminile cu 35 mm mai înguste, care se unesc printr-o bandă luminoasă, adăugând o amprentă de eleganţă arhitecturii părţii posterioare. Ţevele de eşapament de asemenea au devenit mai masive şi mai accentuate. La interior Seria 7 facelift a primit un panoul de instrumente digital care măsoară 12,5 inch, cu afisaj al sistemului de navigare, la fel ca în modelul BMW Seria 8 sau SUV-ul X5.
Producătorul bavarez promite, de asemenea, noi opțiuni de tapiserii, precum și un confort acustic mărit, datorită izolării fonice îmbunătăţite în zona arcurilor roţilor din spate. Benzinarul V8 de 4,4 litri a fost revizuit şi este capabil să dezvolte o putere de 530 CP şi 750 Nm de cuplu, adăugând 80 CP şi 100 Nm comparativ cu modelul precedent.

În versiunea 750i xDrive, noul V8 este capabil să accelereze limuzina de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde.
Varianta plug-in hybrid a noii Seria 7 facelift combină un benzinar adaptat special, cu 6 cilindri în linie şi un motor electric. Puterea totală a sistemului hibrid este de 394 CP, cu regimul Sport activat, iar accelerarea 0-100 km/h este de 4,9 secunde. Autonomia în regim electric a crescut până la 58 kilometri datorită bateriei electrice revizuite.
0
2,972
GALERIE FOTO (35 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!