Primul exemplar a noii Toyota Supra GR vândut la licitaţie cu un preţ de 2,1 milioane de dolari!

Săptămâna trecută, în cadrul unei licitaţii organizate de Barret-Jackson, primul exemplar a noii Toyota Supra A90 a fost vândut la un preţ exorbitant de 2,1 milioane de dolari.
De ce a costat atât de mult? Se pare că primul exemplar rulat de pe linia de producţie, în special al unui asemenea model legendar precum Toyota Supra, reprezintă un interes deosebit pentru colecţionari. Maşina are numărul caroseriei 20201, unde 2020 înseamnă anul modelului, iar cifra 1 reprezintă primul exemplar rulat de pe linia de producţie.

Maşina se mai deosebeşte printr-o combinaţie de culori unicală, exteriorul fiind vopsit în nuanţă gri mat alături de capacele oglinzilor de culoare roşie şi jantele de culoare negru mat. La interior tapiseria combină culori negru cu roşu şi inserţii din fibră de carbon.
Pe lângă nuanţa exterioară unicală, prima Supra A90 de producţie mai are şi capacul motorului semnat de CEO-ul Toyota, Akio Toyoda. Plus la asta ofertantul câştigător mai primeşte şi un costum cu echipament pentru curse dar şi două abonamente VIP la etapa de curse TOYOTA Owners 400-Richmond Raceway.
0
1,754
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!