Privelişte spectaculoasă: Un Mercedes-Benz Actros 4163 SLT tractează un Airbus A 320!

Germania nocturnă a fost cutreierată de un Mercedes-Benz Actros 4163 SLT cu o încărcătură extrem de valoroasă în spate, un avion Airbus A 320.
Camionul a efectuat o călătorie de 11 zile din Tallinn, Estonia de unde a preluat avionul defectat în urma unei aterizări dure. Din Tallinn camionul împreună cu încărcătura au fost transportate de un feribot de-a lungul Mării Baltice până în docurile din Lubeck.

De acolo convoiul timp de trei nopţi a traversat oraşele Hamburg, Magdeburg, Nuremberg şi Stuttgart până a ajuns la destinaţia finală, teritoriul de antrenamente al companiei KSK Special Forces Command din orăşelul german Calw. Dimensiunile camionului împreună cu încărcătura măsoară 60 de metri în lungime şi 5 metri lăţime, în timp ce masa totală ajunge la 90 de tone.
Puterea dezvoltată de motorul lui Actros SLT este de 630 CP. Fuselajul avionului a fost transportat în oraşul Calw pentru a fi folosit ulterior în cadrul antrenamentelor cu scenarii realistice de pregătire pentru protecţia pasagerilor în timpul zborului.
0
2,228
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!