Tesla primeşte aprobare pentru startul livrărilor Model 3 în Europa

Tesla a primit aprobare pentru startul vânzărilor electromobilului Model 3 în Europa. Producătorul american va efectua primele livrări a celui mai vândut model al său începând cu luna februarie a anului curent.
Cu Model 3, Tesla planifică să facă concurenţă în segmentul premium pe piaţa europeană, care este dominat la moment de producătorii germani cum ar fi Mercedes-Benz, Audi şi BMW. Pentru piaţa europeană Model 3 va fi oferită iniţial în două variante: prima cu autonomie extinsă de 544 kilometri şi tracţiune integrală, a doua fiind versiunea de performanţă cu o autonomie de 530 de kilometri.

Tesla planifică să livreze pentru piaţa europeană o cantitate de aproximativ 3,000 de maşini în fiecare săptămână, suma livrărilor lunare ajungând la 12,000 de unităţi.
Între timp, producătorii europeni tind să ţină piept concurentului american dezvoltând propriile modele electrificate cum ar fi Jaguar I-Pace, care a fost lansat anul trecut, crossover-ul electric EQC de la Mercedes-Benz şi viitorul Audi e-tron.
0
396
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!