Top 5 cele mai importante maşini ale anului 2018 după părerea lui Jeremy Clarkson

Exclusiv pentru revista Sunday Times, renumitul prezentator Jeremy Clarkson a revizuit o listă din 28 de maşini în anul 2018.
14 din ele au reuşit să acumuleze un scor de 4 stele în rating-ul prezentatorului, fiind cu siguranţă o notă generoasă din partea unui jurnalist atât de critic. Însă din lista aceasta sunt cinci maşini care s-au evidenţiat asupra altora, primind titlul de cele mai importante maşini ale anului 2018 după părerea renumitului prezentator.
1) Bentley Continental GT, ''este un exemplar de design extraordinar care stă ca o cireaşă pe un tort bine făcut'', a exclamat Jeremy în adresa GT-ului britanic.
2) Aston Martin Vantage este caracterizat de Clarkson ca un rival extrem de puternic pentru Porsche 911 şi că este la moment cel mai fascinant model propus de Aston Martin.
3) Alpina B5, ''Se simte atât de aproape de perfecţiune, cât poate fi o maşină'', declară prezentatorul, fiind şi un fan înrăit al Seriei 5 de la BMW, el admite că versiunea Alpina B5 este cel mai extraordinar model Seria 5 pe care l-a condus vreodată.
4) Porsche 911 GT2 RS, ''Este o maşină sportivă cu adevărat exorbitantă’’, spune omul care nu a prea iubit maşinile Porsche niciodată. ''Este surprinzător pentru mine că un Porsche face parte din această listă, însă faptul demonstrează încă o dată cât de bună este această maşină'', a declarat Jeremy.
5) Lamborghini Huracan Performante, ''Îmi place să cred că compania Lamborghini este condusă de o grămadă de copii de 10 ani ... Sigur, în prezent este deţinută de germani dar, dacă Audi nu ar fi în fruntea proiectelor, Huracan ar fi fost dotat cu lasere pe acoperiș", a spus Clarkson. În ciuda faptului că Jeremy nu a rămas încântat de modelul Aventador, versiunea Huracan Performante a reuşit să-l cucerească şi să ocupe primul loc în lista lui.
1
1,454
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!