Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota Land Cruiser Heritage Edition: O versiune limitată la 1,200 de exemplare celebrează cei 60 de ani ai legendarului model

24 Ianuarie 2019 - 09:27
Ion Pantea
Modelul Land Cruiser împlineşte 60 de ani, iar cu această ocazie Toyota lansează o versiune specială care va fi produsă în doar 1,200 de exemplare.
Numită Heritage Edition, versiunea se deosebeşte de un Land Cruiser obişnuit atât la exterior cât şi la interior. Primul lucru care îţi agaţă privirea sunt jantele BBS de 18 inch vopsite în nuanţă bronz care sunt exclusive pentru ediţia aniversară. Grila radiatorului alături de blocurile luminilor din faţă şi a celor anti-ceaţă au primit accente întunecate iar inscripţiile Land Cruiser în stil vintage împodobesc părţile laterae ale caroseriei.

De asemenea, putem observa absenţa pragurilor laterale şi a molding-urilor inferioare cromate, care au fost înlăturate pentru a accentua caracterul cu înclinaţie spre off-road a versiunii Heritage Edition.
La interior ediţia limitată este oferită doar cu o variantă de tapiserie la alegere, negru cu cusătură contrastantă de nuanţă bronz care este prezentă nu doar pe scaune dar şi pe panoul de bord, volan şi panelele uşilor. Land Cruiser Heritage Edition va fi oferită în două nuanţe a caroseriei: Midnight Black Metallic sau Blizzard Pearl. Versiunea limitată va face debutul public în cadrul Salonului Auto de la Chicago începând cu data de 2 februarie 2019.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter