Unele surse anunţă că starea lui Michael Schumacher este mai bună şi că legenda curselor F1 nu mai este ţinut la pat!

Au trecut cinci ani de când Michael Schumacher a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit traume grave la cap în urma unui accident la schi.
Considerând că în ultimul timp nu am auzit nimic oficial de la familia sau echipa sa de management, am subânţeles că starea pilotului continuă să rămână extrem de gravă. Însă, portrivit unor surse Michael nu mai este ţinut la pat, el petrecându-şi zilele într-o rezidenţă de familie alături de cele mai apropiate rude ale sale.

Aceleaşi surse declară că în curând Michael va merge la o clinică din Dallas, Texas care se specializează în tratamentul traumelor cerebrale. "Avem o experiență bogată cu pacienții care suferă de astfel de traume. Probabil că nu există nici-o clinică în Europa care să fi tratat mai multe cazuri asemănătoare decât noi", spune directorul clinicii, Mark Weeks.
Schumacher a obţinut 91 victorii în perioada istoriei sale din Formula 1, în timp ce conducea pentru asemenea echipe ca Jordan, Benetton, Ferrari și Mercedes-Benz. De asemena, este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes și mai buni piloţi de curse din lume.
0
546
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!