Volkswagen Golf GTI TCR: Ultima versiune specială a actualului Golf

Volkswagen Golf GTI TCR este ultima ediţie specială a modelului actual. Iniţial, versiunea GTI TCR a fost prezentată în calitate de concept la festivalul Worthersee din luna mai 2018.
Versiunea Golf GTI TCR a fost inspirată din varianta de curse a modelului care a câştigat de două ori seria internaţională de curse TCR. Versiunea specială este propulsată de un motor de 2.0 litri TSI care dezvoltă 290 CP şi 370 Nm de cuplu iar puterea este transmisă la axa din faţă prin intermediul unei cutii DSG cu 7 rapoarte şi două ambreiaje. De asemenea, Glof GTI TCR vine în standard cu diferenţial blocabil pe axa din faţă, sistem de frânare cu discuri perforate şi jante forjate de 18 inch.

Designul exterior este distinct prin capacele oglinzilor de culoare neagră, un pachet aerodinamic care include un splitter frontal şi spoiler cu difuzor pe partea din spate. La interior Golf GTI TCR se evidenţiază prin tapiseria scaunelor sport cu microfibră şi un design unical, volanul sportiv învelit în piele perforată şi un selector cu regimuri de condus.
Accelerează până la prima sută noul Golf GTI TCR în 5.6 secunde în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h. Opţional, viteza maximă poate fi mărită până la 264 km/h. Golf GTI TCR mai poate fi customizat cu astfel de dotări opţionale cum ar fi: folie cu decor în formă de fagure pe părţile laterale a caroseriei, capacele oglinzilor din fibră de carbon, nuanţă neagră pentru acoperiş şi diverse jante din aliaj de 19 inch.

Două pachete opţionale mai sânt oferite, primul la un cost de 2,350 de euro include jante de 19 inch, mărirea vitezei până la 264 km/h şi versiuni sport pentru sistemul de amortizare din spate şi cel de control al şasiului DCC.
Al doilea pachet costă 3,200 de euro şi include jante de 19 inch Pretoria cu cauciucuri sportive semi-slick, upgrade-ul de viteză, varianta sport a sistemului de control a şasiului DCC şi sistemului de amortizare posterior, dar şi un set de încuietori anti-furt pentru jante. Preţul de start a versiunii Golf GTI TCR începe de la 38,950 de euro cu tot cu taxe în Germania.
0
2,825
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!