Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aproape incredibil: Mitsubishi Pajero Sport, transformat în vehicul comercial!

20 Februarie 2019 - 10:01
Ilie Toma
Când zicem vehicul comercial, de gândim de cele mai multe ori la o dubiţă pătrăţoasă, gândită pentru sarcina elementară de a transporta bunuri dintr-un punct în altul. Dar uneori nici această sarcină nu e elementară, pentru că punctul de destinaţie s-ar putea afla în zone greu accesibile... Şi atunci intervin modelele speciale.
Ştim, v-aţi putea gândi din nou la dubiţe cu tracţiune integrală şi gardă la sol mărită, dar Mitsubishi s-a gândit că vor exista excentrici, care vor vrea performanţe de offroad adevărate, hard-core. Aşa că japonezii au creat, exclusiv pentru Marea Britanie, un vehicul comercial pe baza lui Mitsubishi Pajero Sport. Poate un mic afacerist dintr-un colţ uitat de Scoţie, care în felul ăsta îi poate explica soţiei de ce trebuie să cumpere un asemenea SUV în loc de o dubiţă modestă, are acum motiv de bucurie?

În fine, modelul Pajero Sport poartă tradiţinal numele de Shogun în Marea Britanie, iar Mitsubishi nu e la prima asemenea experienţă în regat. Se vede că există totuşi o cerere specifică pentru asemenea automobile acolo. Iar maşina arată pe dinafară ca un Pajero Sport normal, doar că are geamurile spate întunecate aproape de tot.
În habitaclu, cel de-al doilea rând de scaune nu există, în locul lui creându-se o podea plată drept continuare a portbagajului, iar astfel se creează spaţiul de încărcare necesar pentru orice dubiţă. Maşina poate duce astfel o sarcină maximă de 605 kg, are un volum de încărcare de aproape 1.5 metri cubi şi o lăţime de exact un metru între arcurile roţilor spate.
Sistemul 4x4 a rămas acelaşi, adevărat, de pe Pajero Sport normal, cu diferenţiale blocabile şi tot ce e mai bun în el. La interior există un sistem audio şi multimedia destul de avansat, cu conexiune Apple CarPlay şi Android Auto, dar şi un sistem de camere video la 360 grade în jurul maşinii.

Ei, ce spuneţi voi, ce ce cunoaşteţi dubiţele mai bine, aţi trece pe un asemenea vehicul comercial 4x4?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter