Ar putea fi job-ul dorit de tine: căutăm un pasionat de automobile, capabil să scrie bine despre ele!

Dacă în copilărie ştiai de la o vârstă fragedă mărcile de automobile şi le admirai imaginile, iar astăzi subiectele auto îţi fac cea mai mare plăcere, atunci s-ar putea ca acest job să fie tocmai cel potrivit pentru tine! Noi, cei de la PiataAuto.md, căutăm un redactor în echipă! Sau, altfel spus, un pasionat de automobile, capabil să scrie bine despre ele!
Ai putea avea studii jurnalistice, dar nu e absolut obligatoriu. Poţi avea ani de experienţă în spate sau poţi fi proaspăt ieşit de pe băncile universităţii, importante sunt capacităţile tale! Vom aprecia calitatea felului în care scrii, iar dacă vocabularul mai avansat, gramatica adevărată şi capacitatea de a-ţi expune coerent gândurile nu-ţi sunt străine, consideră că ai bifat cea mai importantă calitate pe care o căutăm.
Şi pentru că operăm în mediul online, e firesc să poţi avea nişte capacităţi un pic mai avansate de a opera cu aplicaţii de calculator.

Munca ta va însemna în mare parte crearea de ştiri şi articole auto, din faţa unui calculator. Dar, pentru că maşinile merg în spaţii deschise, vom avea şi zile de ieşit „în teren” – pentru teste drive sau pentru subiecte speciale.
Iar dacă ai un spirit de aventurier şi călător în tine, ai toate şansele să te alături şi-n tot soiul de deplasări speciale sau expediţii de-ale noastre. S-ar putea să ajungem în expediţii motorizate prin locuri nebănuite ale planetei! Şi, pentru că online-ul e întotdeauna în continuă evoluţie şi mişcare, suntem întotdeauna deschişi şi spre eventualele tale idei şi iniţiative!
Aşadar, dacă ceea ce am scris mai sus se apropie de noţiunea unui job de vis pentru tine, expediază-ne un scurt CV şi o scurtă scrisoare de motivare la office@piataauto.md chiar astăzi, în care să ne spui de ce-ţi doreşti anume acest job pentru tine şi cum poţi fi tu cel mai bun! Te aşteptăm în echipă!
0
2,327
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!