Au fost anunţate preţurile SUV-ului 100% electric Jaguar i-PACE în Moldova! Cât costă noul model?

Electromobilitatea continuă să prindă teren în Moldova! Jaguar i-PACE, primul SUV 100% electric al celor de la Jaguar, şi-a confirmat disponibilitatea în Moldova încă în momentul inaugurării noului showroom Jaguar Land Rover din ţara noastră, în anul 2018. Astăzi, însă, cei de la Jaguar Moldova au anunţat şi preţurile lui Jaguar i-PACE pentru Moldova.
Astfel, noul SUV electric e disponibil în toată lumea într-o singură motorizare, numită EV400, care livrează 400 cai-putere pur electrici, transmişi tuturor celor patru roţi. Bateria, cu o capacitate de 90 kWh, ar trebui să asigure până la 350-370 km autonomie în viaţa reală.

Jaguar i-PACE e disponibil în 3 versiuni de echipare în Moldova – S, SE şi HSE, la care se mai pot adăuga opţionale. Astfel, preţul unui Jaguar i-PACE S în echipare standard porneşte în Moldova de la 63,800 euro, ceea ce-i asigură SUV-ului 100% electric un preţ foarte apropiat de cel al SUV-urilor premium de talie comparabilă, dar cu motoare cu propulsie tradiţională!
Un Jaguar i-PACE în dotare SE porneşte de la 70,400 euro, iar un exemplar în dotare HSE – de la 75,200 euro.

Aşadar, Jaguar i-PACE devine primul SUV premium 100% electric oferit oficial pe piaţa Moldovei printr-un distribuitor autorizat, iar preţul lui, zicem noi, îl face foarte atractiv în comparaţie cu alte SUV-uri premium, mai ales pentru cei ce deţin două SUV-uri în familie şi-şi pot eventual instala şi o priză electrică în parcarea sau garajul unde ţin aceste SUV-uri. Pentru mai multe informaţii despre noul Jaguar i-PACE îi puteţi oricând contacta pe cei de la Jaguar Moldova la telefonul +373-22-578-922 sau puteţi merge direct în noul showroom Jaguar Land Rover de pe Calea Ieşilor 14/1, în Chişinău.
0
5,050
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!