Au fost anunţate preţurile pentru noua generaţie Toyota Corolla în Moldova. Cât costă noul model nipon?

În Moldova au fost anunţate preţurile pentru noua generaţie Toyota Corolla, deocamdată pentru caroseria sedan, iar noi venim să vă spunem cât costă unul din cele mai aşteptate modele din acest segment în ţara noastră.
Aşadar, preţurile noii generaţii Toyota Corolla Sedan pornesc în Moldova de la 15,580 dolari SUA, adică aproximativ 13,710 euro, preţ valabil pentru motorizarea pe benzină de 1.6 litri, cuplată la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, în dotare de bază City. Aceeaşi motorizare, cu aceleaşi dotări, dar în combinaţie cu o cutie automată cu raport continuu variabil, porneşte în Moldova de la 16,960 dolari, adică cca. 14,925 euro. O Toyota Corolla Sedan cu acelaşi propulsor de 1.6 litri şi aceeaşi cutie CVT, dar în dotăre de top Style, costă 21,190 dolari, sau aproximativ 18,650 euro.
Aşa cum ştiţi deja, noua generaţie Corolla Sedan dispune şi de o motorizare hibridă pentru Moldova, ce combină un motor cu ardere internă de 1.8 litri şi un electromotor, cuplate la o cutie automată e-CVT. Preţurile acestei motorizări, mult mai bine echipate în dotare de bază, pornesc de la 21,480 dolari, adică aproximativ 18,900 euro.
0
5,013
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!