BMW Seria 5 M550i arată impecabil în accesorii de la AC Schnitzer!

Actuala generaţie BMW Seria 5 G30 oferă o gamă largă de versiuni, începând cu cele mai modeste cum ar fi 520i, terminând cu versiunile de top M550i şi M5.
Exemplarul din imagini nu este un M5, este varianta plasată cu o treaptă mai jos, M550i xDrive, îmbrăcată în accesorii de la atelierul de tuning german AC Schnitzer. La compartimentul tehnic maşina a rămas fără modificări, fiind dotată cu un benzinar V8 twin-turbo de 4.4 litri capabil să livreze o putere impresionantă de 462 CP şi un cuplu maxim de 650 Nm.

La exterior însă, maşina este capabilă să captiveze atenţia oricărui pasionat de motoare. Exteriorul maşinii este îmbrăcat într-un pachet aerodinamic de la AC Schnitzer care include un splitter frontal, praguri laterale modificate, iar în partea din spate privirea este atrasă de spoiler-ul fixat şi cele patru ţeve de eşapament masive.
Aspectul arătos a sedan-ului este completat de un set de jante exclusive îmbrăcate în cauciucuri Michelin Pilot Super Sport. Spre deosebire de exterior, interiorul este subtil având doar câteva nuanţe sportive, inclusiv volanul M Sport și pedalele din aluminiu.
0
423
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!