Combustibil pentru tracţiuni la bară! O staţie peco din Chişinău îţi oferă 10 litri de combustibil gratis dacă faci 23 de tracţiuni la bară!

Am trăit s-o vedem şi pe asta! Dacă până acum tracţiunile la bară nu vă aduceau decât plăcere şi condiţie fizică bună, sâmbătă 23 februarie, ele vă pot aduce şi combustibil gratis, în cadrul unei promoţii pe cât de ciudate, pe atât de inedite.
O staţie peco din Chişinău, din sectorul Ciocana, anunţă că toţi cei care vor putea face ca la carte 23 de tracţiuni la bara fixă vor putea primi câte zece litri de combustibil gratis, iar promoţia se va desfăşura sâmbătă, 23 februarie 2019, în intervalul a 3 ore – între 12:00 şi 15:00.

Da, în condiţiile astea, n-am putea să nu vă spunem şi care anume e staţia peco vizată. E vorba de staţia Vento de pe str. Vadul-lui-Vodă 21/3. Dacă vreţi să prindeţi combustibil pentru tracţiuni la bară, ar fi bine să ajungeţi mai din timp acolo, întrucât s-ar putea să fie mulţi doritori pe acolo şi să se formeze şi cozi! Apropo, sunt bineveniţi atât bărbaţii, cât şi femeile!
0
3,895
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!