Vă plac display-urile mari în automobilele moderne? Ce spuneţi de toată planşa acoperită de ele? Cel mai stilat automobil electric urban vine de la Honda!

Unul din trendurile pe care le-a lansat Tesla în lumea auto e cel al display-urilor uriaşe din automobile. Mai apoi, Mercedes-Benz S-Class nu s-a ruşinat să plaseze două display-uri mari alături, în intenţia de a crea o ambianţă digitală panoramică, iar din acel moment practic toate maşinile moderne, care vor să pună un accent decent pe tehnologie şi să ţintească spre publciul tânăr, oferă cel puţin opţional display-uri tot mai mari. La unele, precum actuala generaţie VW Touareg sau Range Rover Velar, acestea au ajuns să domine cu adevărat ambianţa interiorul de jur împrejur.
Dar iată că Honda e pregătită să ducă acest trend şi mai departe. În 2017 Honda a dezvăluit la salonul de la Frankfurt, apoi şi în 2018 la Geneva, conceptul unui automobil electric urban cu un design retro extraordinar de reuşit, conceptul fiind primit cu ovaţii de public şi de presă. Odată ce şi trendul electromobilităţii prinde turaţii tot mai mari, cei de la Honda au decis să pună în producţie un asemenea automobil electric, cu design foarte apropiat de cel al conceptului. Ultima sa interpretare conceptuală de dinaintea producţiei va fi arătată în martie la salonul auto de la Geneva, iar cei de la Honda au dezvăluit şi o imagine cu interiorului noului electromobil.
Iar aici – surpriză – display-uri pe întreaga lăţime a planşei de bord. Sunt 3 display-uri mari, panoramice, de dimensiuni aproape egale, poziţionate alături, iar prin colţuri mai există încă două spaţii rectangulare, însă acestea nu par a fi dispay-uri, ci doar elemente de design complementar. Cele 3 ecrane vor face întreaga atmosferă la bord, preluând şi funcţia celor mai multe comenzi, doar comenzile climatizării rămânând amplasate mai jos, împreună cu butonul de avarie şi alte câteva comenzi elementare ale maşinii. În rest, doar display-uri cât cuprinde, şi se pare că anume ăsta e trendul spre care ne îndreptăm în lumea auto – cu interioare de maşini care conţin tot mai puţin design de bază a formelor, şi tot mai multe display-uri, care vor forma ambianţa şi designul de facto al automobilului.
Dar, dincolo de toate, trebuie să recunoaştem că electromobilul celor de la Honda arată bestial de bine! Dacă ajunge într-o formă apropiată în producţia de serie, cu siguranţă va deveni cel mai stilat şi dorit electromobil de oraş din câte există azi în lume! Voi ce spuneţi de el, vă place designul exterior, interior?
0
2,451
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!