Încă o achiziţie importantă de electromobile în Moldova: hotelul Radisson Blu a contractat 4 automobile electrice

Au trecut doar câteva zile de când vă anunţam despre prima mare achiziţie de automobile electrice în flota unei companii din Moldova, iar astăzi venim cu încă o noutate în acest sens: hotelul Radisson Blu Chişinău a achiziţionat 4 automobile electrice pentru servicii de shuttle al oaspeţilor, dar şi pentru necesităţile operaţionale ale personalului hotelier. Astfel, din câte suntem informaţi, Radisson Blu devine primul hotel din Moldova şi din capitală, care antrenează în flota sa automobile 100% electrice.
Două dintre automobilele achiziţionate de Radisson Blu sunt Mercedes-Benz B-Class B 250e, model care a participat şi în proiectul Moldova Hybrid Electro Maraton din toamna anului trecut. Mai mult ca atât, electromobilele, cu o vârstă de câţiva ani, au fost livrate de compania specializată EWA Motors, participantă şi ea la maratonul sus-menţionat.
Compania care a livrat cele două B-Class-uri electrice a instalat şi prize electrice specializate în parcarea subterană a hotelului, inclusiv o priză originală Mercedes-Benz, destinată modelelor mărcii, pentru o încărcare super rapidă, şi o altă priză universală, compatibilă cu oricare alte automobile electrice. Prizele pot fi folosite şi de către oaspeţii hotelului, astfel încât turiştii cu automobile electrice ar putea avea motive în plus să aleagă anume acest hotel în Chişinău.

Alte două modele achiziţionate de Radisson Blu Chişinău sunt Fiat 500e, model care de asemenea a participat la maratonul nostru de acum câteva luni.
Noi zicem că oaspeţii hotelului din Chişinău se vor simţi încântaţi atunci când ar fi întâlniţi la aeroport cu un shuttle precomandat, iar în rolul acestui shuttle li se oferă un Mercedes-Benz 100% electric, care-i transportă până la hotelul din centrul capitalei!
Lucrurile pe terenul electromobilităţii evoluează rapid în Moldova, prieteni! Ceea ce până acum jumătate de an părea aproape imposibil a început a deveni un adevărat trend! Care va fi următoarea companie care va trece la automobile electrice, oare?
0
3,131
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!