Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Jaguar XE facelift debutează cu un interior nou, inspirat de pe I-PACE

27 Februarie 2019 - 07:38
Ilie Toma
A venit timpul unui facelfit de mijloc de carieră pentru sedanul Jaguar XE, model care concurează cu modele precum Audi A4, Mercedes-Benz C-Class şi BMW Seria 3. Şi, deoarece în zilele noastre tehnologia evoluează mai rapid decât designul, faceliftul îi aduce lui Jaguar XE mai mult schimbări tehologice decât de aspect exterior.
De fapt, modificările exterioare sunt foarte discrete. Interiorul, însă, vine să aducă o avalanşă de materiale moi, plăcute la atingere. Şi designul interior a suferit schimbări, volanul fiind preluat de pe SUV-ul electric I-PACE, împreună cu display-urile mari hi-tech, cu tot cu sistemul multimedia, iar rotula veche de schimbare a treptelor a fost înlocuită cu un levier asemănător celui de pe sportcar-ul F-TYPE.
Din gama de motoare ale lui XE fac parte motoare noi Ingenium de 2.0 litri. Benzinarele P250 şi P300 livrează 250 CP şi, respectiv, 300 CP, în timp ce dieselul D180 oferă 180 CP şi 430 Nm la activ. Noul XE vine cu transmisie automată standard pe toate propulsoarele, putându-se opta fie pentru tracţiune spate, fie pentru integrală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter