Bun şi pentru James Bond: Atelierul ABT a pregătit un Audi Q8 50 TDI cu 330 CP pentru salonul auto de la Geneva

Cei de la ABT îşi semnează creaţia „From Geneva with love”, într-o aluzie la renumita creaţie cu agentul 007 din anii 1960, „From Russia with love”. Apoi, atelierul german confirmă că a creat acest Audi Q8 cu gândul la James Bond, or, cei de la ABT nu sunt străini de acest personaj! În anii ’80, ABT a modificat un Audi 200 quattro pentru filmul „The Living Daylights” din seria James Bond!
Iar noul Audi Q8 50 TDI e recomandat de cei de la ABT drept vehiculul ideal pentru a urmări răufăcătorii, fără a fi nevoie să-l realimentezi prea des. Motorul a fost modificat să livreze 330 CP în loc de 286 CP standard, iar cuplul maxim a crescut de la 600 Nm la 650 Nm. A fost modificat şi softul suspensiei pneumatice, aşa încât garda la sol „normală” să fie ceva mai coborâtă, pentru un comportament şi mai dinamic al maşinii.
Şi din nou cei de la ABT îşi amintesc de Bond şi de pasiunea lui pentru automobile modificate faţă de cele de serie. Deşi noul Q8 ABT nu vine cu scaune cu catapultare sau cu mitraliere integrate, câteva piese de caroserie au fost totuşi modificate, pentru aspect mai agresiv şi aerodinamică mai bună. Mici modificări se regăsesc şi interior, cireaşa de pe tort fiind noul buton de pornire a motorului, care parcă sugerează că motorul e nerăbdător să-şi dezlănţuie forţa!
Şi totuşi, ştirea asta aduce şi o enigmă interesantă. Cunoscându-i pe cei de la ABT (acum câţiva ani noi am testat un Golf R de la ABT), germanii n-ar fi adus atâta în discuţie subiectul James Bond dacă nu s-ar ascunde ceva după asta!... Cine ştie, poate următorul film James Bond va avea acest Audi Q8 50 TDI de la ABT drept protagonist?...
0
2,176
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!