Livrare eco în Chişinău: un restaurant din capitală a achiziţionat primele două automobile electrice pentru livrări în viitorul apropiat

Nu trece nici o săptămână fără o nouă evoluţie importantă în popularizarea automobilelor electrice în Chişinău. Dacă anterior vă informam despre prima companie producţie de distribuţie sau primul hotel din Moldova, care au făcut achiziţii mari de automobile electrice pentru flotele lor, astăzi suntem bucuroşi să vă anunţăm şi despre primul restaurant din capitală, care a achiziţionat două automobile 100% electrice pentru a face în viitorul apropiat livrări eco ale produselor sale. Deci, procesul de livrări cu noile electromobile nu a demarat deocamdată, însă e planificat în curând, fapt despre care vă vom anunţa suplimentar.

Automobilele sunt de model Renault ZOE şi au o vârstă de câţiva ani, fiind livrate de aceeaşi companie EWA Motors, specializată în vânzarea unor asemenea electromobile.

Astfel, toate livrările restaurantului vor fi „pur electrice”, cele două electromobile fiind suficiente pentru acoperirea în totalitate a necesităţilor de livrare. Autonomia celor două modele electrice se potriveşte perfect unei asemenea exploatări cu distanţe urbane scurte, cooptate cu multe puncte de destinaţie şi cu perioade ale zilei când acestea vor fi mai puţin solicitate, având astfel posibilitatea de a-şi reîncărca bateriile.
Din informaţiile pe care avem, restaurantul urmează să monteze şi cel puţin o priză pentru clienţii care l-ar putea vizita la bordul unui automobil electric.

Se pare că dezvoltarea electromobilităţii începe să ia o anvergură extraordinară în ţara noastră! Şi asta e abia începutul!
0
2,990
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!