Grăbiţi-vă să prindeţi legenda cât mai puteţi: Mercedes-Benz SLC spune adio cu Final Edition

Mercedes-Benz SLC, născut ca SLK şi redenumit în SLC în momentul facelift-ului actualei generaţii, se apropie de sfârşitul de carieră a actualei sale iteraţii. Iar un asemenea model nu poate spune la revedere decât într-un mod onorabil, printr-o ediţie finală superbă, numită fără mari artificii, simplu, Final Edition.
De ce spunem că SLC e atât de special? Pentru că l-am îndrăgit nebuneşte după ce l-am condus în mai multe teste drive speciale:
Mercedes-AMG SLC 43 AMG (2016)
Mercedes-Benz SLC (2016)
Mercedes-Benz SLK 350 V6 (2014)
Iar acum, SLC Final Edition va putea fi recunoscut după culoarea galbenă stridentă, numai bună pentru o criză a vârstei mijlocii, manifestată frumos. Totuşi, ea nu e obligatorie, mai existând alte culori la alegere, însă cea galbenă e disponibilă doar pentru Final Edition.

Ediţia specială are o listă lungă de detalii şi elemente speciale, la exterior şi la interior. De asemenea, e interesant şi faptul că aceasta e disponibilă în combinaţie cu toate motoarele lui SLC – SLC 180, SLC 200, SLC 300 şi chiar versiunea Mercedes-AMG SLC 43. Cel mai accesibil SLC Final Edition, în motorizare SLC 180, porneşte în Germania de la peste 41,500 euro, iar 43-ul AMG cu emblema Final Edition are un preţ de pornire de peste 65 mii euro.
Prima generaţie Mercedes-Benz SLK a fost lansată în 1996, purtând numele de caroserie R170. În 2004 a venit cea de-a doua generaţie, R171, iar în 2011 a fost lansată şi actuala generaţie, R172. Prin urmare, aţi intuit deja că pe parcursul următoarelor 12 luni vom asista la lansarea unei noi generaţie SLC.
0
2,208
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!