Mercedes-Benz W123 500 TE AMG: Break-ul visurilor tale!

Exemplarul din imagini este un Mercedes-Benz în generaţia W123 modificat de atelierul AMG, încă în 1979, care a primit sub capotă un benzinar M117 V8 de 5.0 litri.
Maşina a fost descoperită în 2013 de americanul Henric Nieminem, un entuziast pasionat de maşinile AMG din California. Zvonurile spun că doar 5 exemplare Mercedes-Benz în generaţia W123 au fost modificare de AMG, dintre care două sedan-uri, două break-uri şi un coupe. Maşina se află într-o stare impecabilă şi este dotată cu un kit aerodinamic de la AMG, jante de 15 inch de culoare neagră şi o suspensie posterioară din aluminiu.

La interior maşina este dotată cu scaune Recaro, cu suport lateral sporit, tapiserie din piele de nuanţă bej şi volan specific exemplarelor AMG de la începutul anilor 1980.
Maşina a fost observată într-un epizod al emisiunii Top Gear America, dedicat aniversării celor 50 de ani ai atelierului AMG. Mercedes-ul din imagini va fi expus la licitaţie, în cadrul evenimentului Techno-Classica 2019, care se va desfăşura în 11 aprilie a anului curent.
Preţul maşinii este estimat între 60,000 şi 70,000 de euro.
0
573
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!