Ce va aduce Mercedes-Benz la salonul auto de la Geneva? GLC facelift, noua generaţie CLA Shooting Brake şi alte câteva premiere

Cei de la Mercedes-Benz s-au înarmat cu un arsenal super interesant de modele noi şi împrospătate, pregătite pentru debutul la apropiatul salon auto de la Geneva. Vă spunem astăzi care sunt acestea.
În primul rând, ne vom referi la un model foarte popular în Moldova – SUV-ul GLC – care va fi adus în versiune facelift. Germanii nu prezintă deocamdată nici o imagine oficială, însă menţionează că schimbările vor fi cam aceleaşi ca şi la C-Class facelift – modificări discrete exterioare, cu faruri cu tehnologie nouă, un nou sistem multimedia la interior şi cadrane digitale de bord, dar şi o gamă revizuită de motoare, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui C-Class. Pentru Moldova cea mai relevantă schimbare va veni la motorizările diesel, care vor spune adio propulsorului de 2.1 litri şi-l vor adopta pe cel mai nou, de 2.0 litri.

O altă premieră importantă vine în forma noii generaţii CLA Shooting Brake, după ce în ianuarie a fost lansat coupe-ul cu patru uşi CLA. Aici lucrurile sunt mult mai simple, fiind vorba de o variaţie de caroserie faţă de CLA Coupe, cu design frontal aproape identic şi habitaclu identic în partea anterioară.
La standul Mercedes-Benz de la Geneva îşi va face debutul public şi V-Class facelift, despre care v-am anunţat acum trei săptămâni.
La partea electromobilelor, Mercedes-Benz ne-a năucit un pic, anunţând că va aduce la Geneva SUV-ul Concept EQV, care-şi va face debutul public pentru prima dată şi despre care Mercedes-Benz spune că va fi „primul SUV din lume în segmentul premium, care va fi propulsat pur pe baza electricităţii din baterii”. Nu numai că avem deja SUV-uri de serie cât cuprinde care fac asta – de la Jaguar I-PACE, Audi e-tron şi chiar Tesla Model X, dar până şi Mercedes-Benz are deja SUV-ul EQC, prezentat ca model de serie, care abia aşteaptă să ajungă în showroom-uri. Prin urmare, credem că germanii s-au pierdut undeva prin traducere şi ne rămâne să vedem ce vor aduce, de fapt, la Geneva.
0
1,532
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!