Moldova, mai prietenoasă cu hibrizii Toyota decât Ucraina! Toyota Moldova, premiată pentru cele mai bune vânzări de hibride în regiune

Încă din perioada anterioară marelui Moldova Hybrid Electro Maraton din toamna anului trecut, redacţia noastră atenţiona – în Moldova e în continuă şi intensă desfăşurare o schimbare masivă a preferinţelor publicului spre automobile electrice şi mai ales hibride. Iar asta se simte atât în segmentul automobilelor la mâna a doua, cât şi în cel al automobilelor noi.

La capitolul modelelor hibride, Toyota a fost cea care a cules în 2018 roadele unui pionerat tehnologic început atunci când alţii nu credeau în automobile hibride. Însă, în 2018 vânzările Toyota în Moldova au crescut în mare parte datorită motorizărilor hibride, disponibile pe tot mai multe modele. S-a ajuns până la situaţia în care pentru unele modele, precum RAV4, motorizările hibride au depăşit în vânzări cifrele motorizărilor tradiţionale!
Iar acum, la început de an 2019, când distribuitorul regional Toyota din Ucraina, responsabil şi pentru Moldova, a făcut totalurile anului precedent, a ieşit la iveală un fapt curios: dealer-ul Toyota Moldova a vândut cele mai multe exemplare de automobile cu propulsie hibridă dintre toţi dealerii regionali ai Moldovei şi Ucrainei. Cu alte cuvinte, dealerul Toyota în Moldova a vândut mai multe Toyota hibride decât oricare alt dealer Toyota din întreaga Ucraină, spre exemplu!
Se pare că acest trend are toate şansele să continue şi mai accentuat în ţara noastră, întrucât motorizări hibride apar pe tot mai modelele noi Toyota, precum noua Corolla. Dar voi, sunteţi deja deschişi să daţi preferinţă unui automobil hibrid în favoarea unuia cu propulsie tradiţională?
0
1,945
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!