Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Subaru Legacy a debutat la Chicago

8 Februarie 2019 - 09:53
Ion Pantea
Șase generații și 30 de ani separă originalul Subaru Legacy de noul model. Făcându-şi recent debutul la Salonul Auto de la Chicago, cea de-a șaptea generaţie Subaru Legacy este, fără îndoială, cea mai avansată versiune a sedanului japonez până în prezent.
Se laudă cu un număr de tehnologii noi, un motor cu turbocompresor disponibil și un design proaspăt. Cea mai mare noutate este platforma nouă pe care este bazat sedan-ul japonez şi datorită căreia a crescut semnificativ rigiditatea caroseriei, centrul de greutate a maşinii a devenit mai jos iar interiorul mai silenţios. În versiunile de top, Subaru Legacy este oferit cu noul benzinar turboaspirat de 2.4 litri, capabil să producă 260 CP şi 375 Nm de cuplu.

Versiunile mai modeste vor putea fi comandate cu motorul de 2.5 litri aspirat natural, care oferă 182 CP şi un cuplu de 238 Nm. Interiorul noului Legacy este dominat de materiale şi tapiserii noi, cireaşa de pe tort fiind ecranul sistemului multimedia de 11.6 inch, instalat vertical, care este, până în prezent cel mai mare ecran instalat în vreun model Subaru.
Sistemul Subaru EyeSight Assist este oferit în standard pentru toate variantele de echipare. Funcţia lane centering este nouă pentru modelul Legacy, care împreună cu sistemul Cruise Control adaptiv corectează uşor direcţia maşinii, asfel menţinând-o în centrul benzii de rulare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter