Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pentru motociclişti şi motociclete: promoţie Liqui Moly în Moldova pentru vehiculele pe 2 roţi

18 Februarie 2019 - 15:34
Redacţia PiataAuto.md
În Moldova se anunţă mai rar promoţii destinate motocicliştilor sau motocicletelor, dar astăzi Liqui Moly Moldova face un asemenea anunţ. În gama Liqui Moly există cam tot diapazonul posibil de uleiuri de motor pentru motociclete, de la cele superperformante şi noi, până la cele clasice sau cu necesitatea de a fi îngrijite special.
Mai mult ca atât, Liqui Moly dispune acum şi de un aditiv specializat pentru motociclete, numit Speed Additive Shooter, compatibil atât cu motoarele cu carburatoare, cât şi cu cele cu injecţie. Aditivul e menit să ofere protecţie anticorozivă, să optimizeze procesul de combustie, să ajute la curăţarea depunerilor din cilindri, iar prin asta să ajute şi la eficientizarea consumului.

De asemenea, în gama Liqui Moly mai există şi o soluţie de curăţate a sistemului de injecţie Motorbike 4T Additiv Shooter, care se adaugă tot în rezervorul de combustibil, dar se foloseşte pe perioade scurte în sesiuni de curăţare.

Astfel, în cadrul promoţiei Liqui Moly Moldova, toţi cei care vor cumpăra cel puţin 4 litri de ulei de motor Liqui Moly, destinat motocicletelor, pot primi gratis fie aditivul Speed Additive Shooter, fie soluţia de curăţare a sistemului de injecţie Motorbike 4T Additiv Shooter.
Promoţia a activă în toată reţeaua magazinelor Olmosdon din ţară. Mai multe informaţii puteţi obţine la numărul de telefon 022-407-199.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter