Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Picanterii marca Toyota? Noua Corolla se lansează în ediţiile GR SPORT şi TREK

27 Februarie 2019 - 15:44
Redacţia PiataAuto.md
Dacă până acum ediţiile cu caracter profund sportiv păreau să cam lipsească din gama hatchback-urilor nipone în Europa, noua Toyota Corolla e pe cale să schimbe aceste stereotipuri. Niponii aduc la Geneva două versiuni extrem de interesante ale noii Corolla în caroserie hatchback şi break – GR SPORT şi TREK.
În cazul lui Corolla GR SPORT e vorba de o ediţie menită să-i redea maşinii un aspect profund sportiv în prezenţa sa. E vorba de un set de elemente de design, care o fac simţitor mai agresivă şi care au fost concepute de divizia GAZOO RACING a celor de la Toyota, de unde şi denumirea ediţiei – GR SPORT. Printre aceste elemente se include o nouă grilă frontală, praguri laterale mai coborâte, un difuzor de aer nou, dar şi un set nou de jante de 18 ţoli şi o interpretare unică a culorii de caroseriei, în două culori.
Noua Toyota Corolla GR Sport nu aduce vreo diferenţă în motorizări, fiind disponibilă în combinaţie cu ambele sisteme de propulsie hibridă, lansate anterior pe noua generaţie Corolla. De asemenea, noua GR SPORT poate fi comandată în combinaţie cu nivelul mediu sau cel superior de dotări pentru Corolla.
De cealaltă parte, ediţia Corolla TREK e creată pentru escapade aventuriere, fiind disponibilă în combinaţie cu aceleaşi două motorizări hibride. Ediţia a fost creată în colaborare cu cei de la TrekBycicle, una din mărcile cele mai de succes de biciclete din zilele noastre.
Astfel, noua ediţie a lui Corolla, vine cu o gardă la sol cu 20 mm mai mare, ca să facă faţă mai bine zonelor în care s-ar putea aventura, dar şi cu elemente de design în stil offroad, inclusiv zone de protecţie din plastic.

Fireşte, nu lipsesc nici soluţiile de fixare facilitată a bicicletelor pentru transportare.

Mmm... Noi zicem că ambele ediţii noi ale lui Corolla arată bine! Dar ţie îţi plac?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter