Premieră: Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition. O ediţie limitată cu V8 şi 550 CP sub capotă!

Jaguar Land Rover a dezvăluit recent o versiune specială a modelului Velar care a primit o doză de sportivitate atât la exterior cât şi la compartimentul tehnic. Dezvoltat de departamentul SVO (Special Vehicle Operations), Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition va fi disponibil pe piaţă doar un an, fapt care inspiră un caracter mai exclusiv noii versiuni. Dotat cu un propulsor V8 de 5.0 litri cu compresor mecanic, SVAutobiography Dynamic Edition are 550 CP şi 680 Nm de cuplu la activ.
Toată această putere permite SUV-ului să accelereze până la prima sută în doar 4.5 secunde, în timp ce viteza maximă este de 275 km/h. Pentru a fi capabile să menţină toată această putere, sistemul de tracţiune şi suspensia au fost revizuite.

Sistemul de frânare la fel, nu a rămas fără atenţia inginerilor, puntea din faţă fiind dotată cu discuri de 395 mm iar cele din spate măsoară 396 mm. La exterior, bara de protecţie frontală, alături de grila radiatorului au fost restilizate, primind prize de aer mărite, pentru a răci monstruosul V8 mai efficient. Posteriorul maşinii se evidenţiază prin aparenţa ameninţătoare a ţevelor de eşapament care completează caracterul sportiv al maşinii.
Exteriorul mai este deosebit prin jantele speciale cu un diametru de 21 de inch, oferite în standard, iar opţional clienţii vor putea opta pentru un diametru de 22 inch. La interior, Velar SVAutobiography Dynamic Edition a primit tapiserii din piele îmunătăţite, un volan sport cu inserţii din aluminiu, și opţional, scaunele din față cu funcții de masaj, încălzire și răcire.
0
2,171
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!