Renault Moldova: finanţare cu aport iniţial de 12%, pentru a marca 120 de ani Renault

Renault e unul din pionerii absoluţi ai lumii auto, marca franceză fiind printre primele care au apărut în istorie, astfel încât în 2019 Renault are deja 120 de ani împliniţi!
Pentru a marca acest jubileu onorabil, Renault Moldova dă startul unei promoţii cu condiţii de finanţare absolut speciale. Timp de 120 de zile, începând de la 1 februarie – adică exact câţi ani împlineşte şi Renault – toată gama de modele Renault e oferită în condiţii de finanţare specială, cu aport iniţial de doar 12%.

Cei de la Renault Moldova au făcut şi un calcul personalizat pe exemplul lui Renault Kadjar 1.3 Tce, cel testat de noi acum câteva zile, testul căruia a fost publicat ieri pe PiataAuto.md. Acel Kadjar deja beneficiază de o reducere promoţională de -2,000 euro cu ocazia lansării de model nou. Preţul redus al acelui exemplar, cu tot cu dotări, este de 24,070 euro. Iar pe deasupra, datorită noii promoţii dedicate 120 ani Renault, aportul iniţial ar fi de aproape 2,890 euro, iar cu tot comision de acordare a leasing-ului şi cu asigurarea CASCO iniţială un cumpărător ar trebui să plătească la momentul achiziţiei doar 4,330 euro. Perioada finanţării este de 3 ani.
Managerii Renault Moldova v-ar putea consulta mai departe cu toate detaliile şi cifrele acestei promoţii. Îi puteţi contacta la numărul de telefon 022-205-888 sau puteţi merge direct în unul din showroom-urile mărcii din Moldova. Cel din Chişinău e situat pe str. Petricani, 17.
0
2,072
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!