Retro, electrică şi cu tracţiune spate: noua Honda e Prototype

Honda a confirmat deja producţia unui asemenea model urban electric stilat, iar apropiatul salon auto de la Geneva va fi gazda ultimului prototip înainte de versiunea de producţie, pe care Honda l-a botezat e Prototype.
Ceva timp în urmă vă prezentam imaginile cu interiorul acestei creaţii, cu display-uri pe toată lăţimea planşei de bord, iar acum avem şi imaginile exterioare ale ultimului prototip, dar şi primele informaţii tehnice. De la exterior vor lipsi oglinzile clasice, în locul lor fiind instalate nişte camere video, care vor proiecta imaginile pe încă două display-uri de la interior.
Partea cea mai interesantă e că acest model va avea tracţiune spate! Noul model va fi construit pe o nouă platformă electrică a celor de la Honda, fiind gândită pentru a propulsa roţile spate cu un electromotor, poziţionat cel mai probabil în apropierea acestora. Modelul va asigura o autonomie de până la 200 km, iar o încărcare la 80% a bateriei la o priză de mare capacitate ar trebuie să dureze cam 30 minute. Perfect pentru o exploatare urbană, nu?
1
2,748
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!