Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un nou facelift pentru Mitsubishi ASX! Ce s-a schimbat de această dată?

12 Februarie 2019 - 15:18
Ilie Toma
Mitsubishi anunţă astăzi că va aduce la salonul auto de la Geneva versiunea împrospătată din nou a SUV-ului ASX. Sincer, am pierdut şi noi socoteala la numărul de facelift-uri pe care le-au operat niponii pe acest SUV din momentul lansării sale în anul 2009, dar cifrele cumulate de vânzări, de 1.32 milioane de unităţi, par să-i încurajeze pe cei de la Mitsubishi să-i tot aplice operaţii plastice înainte de a-l pensiona. Deci, haideţi să vedem ce s-a schimbat de această dată, la acest facelift?
Designul, mai ales partea frontală, care imită formele ultimelor concepte de SUV-uri aduse de Mitsubishi pe la saloanele auto. În rezultat, ASX va avea acum un aspect mult mai agresiv, făcându-l să pară schimbat radical faţă de versiunea curentă a sa. Au apărut şi blocul a câte patru LED-uri masivi integrate în bara de protecţie, asemeni celor de la Kia Sportage şi unele modele Porsche.
La interior modificările n-au putut fi atât de radicale, consola centrală fiind cea care a fost cel mai mult modificată, făcând loc unui display mare pe centru, aşa cum e la modă în zilele noastre.
Pe piaţa europeană Mitsubishi ASX va a fi propulsat de un motor pe benzină, aspirat natural, de 2.0 litri, care pare a fi uşor evoluat pe baza aceluiaşi motor anterior. Motorul va putea fi cuplat cu o cutie manuală cu 5 trepte, sau cu una automată cu raport continuu variabil. Sunt disponibile atât versiuni cu tracţiune faţă, cât şi cu tracţiune integrală.
Vedeţi mai jos şi un video în care niponii prezintă faceliftul lui ASX, cu impozanţa potrivită unei noi generaţii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter