Versiunile pe gaz natural Volkswagen Polo TGi şi Golf TGI au primit câte un rezervor adăugător şi autonomie mărită

Volkswagen și-a revizuit complet modelele pe gaz natural echipând modelul Polo și Golf TGI cu un al treilea rezervor de gaz.
Acest lucru permite modelului Polo TGI, dotat cu un motor de 1.0 litri în trei cilindri şi 90 CP, să parcurgă acum cu până la 60 de kilometri mai mult în regimul de rulare CNG pur, comparativ cu predecesorul său. Capacitatea celui de al treilea rezervor este de 16.5 litri, iar împreună cu celelalte două rezervoare capacitatea totală ajunge la 91.5 litri. Conform standardelor WLTP modelul Polo TGI poate parcurge în regim CNG pur, o distanţă de până la 368 de kilometri.

Modelul Golf TGI a sporit în autonomie de rulare în regim CNG, cu până la 80 kilometri, faţă de versiunea precedentă. De asemenea, pentru a mări plăcerea de la condus, Volkswagen Golf TGI a primit şi un motor nou TGI de 1.5 litri cu patru cilindri şi 130 CP.
Consumul mediu de gaz al Golf-ului dotat cu acest motor constituie circa 3.5-3.6 kilograme de gaz la suta de kilometri, în timp ce emisiile de CO2 sânt aduse la cifra de 95 g/km.
0
2,006
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!