Îmbunătăţiri pentru Mercedes-Benz Citan Tourer: Motor nou, cutie nouă şi un pachet estetic

Mercedes-Benz Citan Tourer a primit o actualizare uşoară care include un motor nou, cu trei versiuni de performanţă şi un pachet estetic pentru exteriorul şi interiorul maşinii. Noul motor este unul diesel de 1.5 litri, din familia OM 608, dezvoltat împreună cu cei de la Renault.
Propulsorul este adus la standardul de emisii Euro 6 Temp şi este oferit în trei versiuni de performanţă: 80 CP şi 210 Nm de cuplu, 95 CP şi 230 Nm sau cea mai puternică variantă cu
116 CP şi 260 Nm la activ. Odată cu noul motor, Citan Tourer este dotat şi cu o cutie manuală nouă, cu şase rapoarte, care după declaraţiile oficialilor are ca scop reducerea consumului de combustibil şi schimbarea de trepte mai confortabilă.

Toate variantele noului motor vor fi disponibile şi pe Citan Panel Van, începând cu vara anului curent. Pentru un aspect mai sportiv, Citan Tourer este oferit cu un pachetul estetic Red Design, care include dungi de culoare roşie la grila frontală şi capacele oglinzilor, alături de elemente
ale caroseriei de culoare gri. La interior, pachetul Red Design oferă două variante de stilizare.
Prima este numită Colour Interior Design în care scaunele sânt tapisate cu cusături contrastante de culoare roşie, iar prizele de ventilare şi boxele sânt finisate cu nuanţe de aceeaşi culoare. A doua variantă, numită Chrome Interior Design înlocuieşte culoarea roşie de pe prizele de ventilare şi boxe cu finisaj cromat.
0
1,526
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!