Alegerea diplomaţilor britanici în Moldova: Land Rover Discovery, evident!

Nu mai e un secret că modelele Land Rover sunt alese deopotrivă pentru cele mai dificile misiuni de explorare a planetei, dar şi pentru cele mai nobile, slujind fidel până şi regina Marii Britanii. Iar când vine vorba de misiunile diplomatice britanice, aceste predilecţii nu puteau să nu se păstreze.
Ambasada Marii Britanii la Chişinău publică astăzi un comunicat prin care anunţă că Dna Ambasador Lucy Joyce a recepţionat livrarea noului automobil al misiunii diplomatice din Moldova. Care a fost alegerea diplomaţilor britanici din ţara noastră? Un Land Rover Discovery de nouă generaţie, în motorizare de 3.0 litri Ingenium şi într-o culoare de albastru nobil. În comunicatul său, Ambasada menţionează că automobilul este unul din exemplele elocvente prin care Marea Britanie îşi certifică locul de frunte în inginerie la nivel global.
De asemenea, alături mai este surprins şi un alt Land Rover Discovery, tot de culoare albastră, care urmează să se alăture flotei misiunii diplomatice de la Chişinău în cel mai scurt timp.
0
2,177
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!