Aston Martin pregătește un supercar electric pentru următorul film cu James Bond

Cea de-a 25-a peliculă dedicată aventurilor lui James Bond urmează să fie lansată în aprilie 2020. Pelicula poartă denumirea de „Bond 25”, iar Daniel Craig va reveni pentru a cincea oară la rolul celebrului spion britanic. Pentru noi, însă, cea mai captivantă noutate ține de satelitul său de , cu sigla Aston Martin, ce-l va însoți în noul film.
James Bond va rămâne fidel mărcii britanice și în noua peliculă, însă de această dată cei de la Aston Martin pregătesc o surpriză pentru celebrul spion, dar și fanii seriei de filme. Pentru prima dată în istorie, James Bond va conduce un Aston Martin cu propulsie 100% electrică și, mai mult decât atât, noul model va fi și un coupe cu 4 uși!
Supercar-ul electric, numit Rapid E, va fi dezvăluit publicului în vâteva luni, iar primele unități vor fi livrate spre sfârșitul anului. Aston Martin va produce doar 155 unități Rapide E cu un preț de start de circa 250 lire sterline.
Britanicii nu dezvăluie prea multe detalii despre viitorul electrocar, menționând doar că acesta este dezvoltat pe baza coupe-ului cu 4 uși Rapide, iar setul de baterii este situat în locul rezervorului de combustibil. Inginerii au modificat și elementele caroseriei, pentru a micșora coeficientul aerodinamic, viitorul electromobil având și un design revizuit, comparativ cu coupe-ul standard Rapide.
0
1,507
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!