Au fost anunţate preţurile pentru electromobilelele BMW i3 şi i3s în Moldova!

Un nou pas grandios în evoluţia mobilităţii electrice se întâmplă în Moldova în aceste zile. După ce la finele anului trecut importatorul oficial BMW Group în Moldova, compania Autospace, a fost autorizată să vândă şi să deservească întreaga gamă de automobile BMW i în Moldova, acum am ajuns şi la momentul în care se dă startul oficial al vânzărilor pentru modelul 100% electric BMW i3 în ţara noastră.
BMW i3 devine, astfel, disponibil în Moldova în ultimele sale ipostaze – i3 şi i3s – care vin cu o baterie cu densitate mai mare şi o autonomie mărită.

Practic, vorbim de versiunea „normală” a lui BMW i3, şi cea sportivă – i3s. Ambele modele dispun de o baterie nouă de 42.2 kWh. i3 e echipat cu un electromotor de 170 CP şi 250 Nm, în timp ce i3s are un electromotor de 184 CP şi 270 Nm. BMW i3 accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.3 secunde, în timp ce i3s – în 6.9 secunde. Nişte electromobile cu sânge bavarez, deci!

BMW i3 are o autonomie în ciclu realist WLTP de 285-310 km, în timp ce i3S – una de 270-285 km. Ambele versiuni sunt pur electrice. Deşi în momentul lansării sale pe piaţă, BMW i3 avea şi o versiune cu range extender, aceasta a fost scoasă din producţie odată cu retehnologizarea versiunii electrice şi asigurarea unei autonomii mai mari.
Şi acum, marea întrebare – cât costă aceste două versiuni ale lui BMW i3 în Moldova? Ei bine, versiunea BMW i3 „normală” porneşte de la 34,300 euro, în timp ce versiunea mai sportivă BMW i3s porneşte de la 37,100 euro.

Ce părere aveţi de acest preţ? Vă pare atractiv faţă de alte modele electrice anunţate şi vândute în Moldova? Aţi opta pentru un asemenea automobil electric?
0
5,518
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!