Bentley Continental GT primește un nou propulsor „incipient” cu peste 500 CP la activ

Lista motorizărilor Bentley Continental GT a fost suplinită cu un nou propulsor „incipient”. Sub capota coupe-urilor și decapotabilelor britanice își va face loc noua unitate V8 de 4.0 litri, pe benzină, preluată de la SUV-ul Bentayga.
Din momentul lansării, actualul Continetal GT a fost disponibil cu unitatea W12 de 6.0 litri, capabilă de 635 CP și 900 Nm. Noul motor biturbo V8 de 4.0 litri dezvoltă 550 CP și 770 Nm și asigură o viteză de accelerație până la 100 km/h de doar 4.0 secunde pentru versiunea coupe, pe când decapotabilele cu doar 0.1 secunde mai lente în executarea aceluiași exercițiu. Viteza maximă este limitată la 318 km/h pentru ambele tipuri de caroserie.
La exterior Bentley Continental GT V8 se va distinge de versiunile de top prin siglele „V8” pe aripile față, jantele originale de 20 țoli și terminațiile duble ale sistemului de evacuare, integrate în bara de protecție spate. Britanicii declară că, deși este puțin mai lent în viteza de accelerație și viteza maximă, comparativ cu propulsorul W12, noul V8 indică și un consum de combustibil simțitor mai mic, iar cu rezervorul plin de combustibil atât coupe-urile, cât și decapotabilele, vor putea parcurge până la 800 km. De altfel, noul propulsor nu impune restricții la nivel de dotări, la dispoziția clienților fiind pus nivelul maxim de confort și opționale.
Startul vânzărilor Bentley Continental GT V8 va fi dat în toamna acestui an. Primii clienți ce vor beneficia de noua motorizare vor fi cei din SUA, iar pe celelalte piețe versiunea va fi disponibilă începând cu anul viitor.
0
2,032
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!