Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cumpărăturile online ar putea fi livrate în portbagajul automobilului tău Skoda!

15 Martie 2019 - 13:25
Ilie Toma
Cei care fac cumpărături online au adeseori o mare problemă: produsul îţi este livrat exact atunci când nu eşti acasă. Skoda, însă, a început a pune un mare accent pe inovaţii tehnologice în ultima perioadă, iar un nou parteneriat al mărcii cehe va da naştere în curând unui nou concept de lvirare a cumpărăturilor online: acestea îţi vor fi livrate direct în portbagajul automobilului tău Skoda!
Tehnologia ce ar permite transpunerea în realitate a acestui concept este testată în prezent de cei de la Skoda, împreună cu câţiva parteneri. Practic, proprietarul unui automobil Skoda va instala o aplicaţie mobilă şi va fi de acord cu mai multe setări de securitate, printre care şi partajarea localizării automobilului său în momentul plasării comenzii.
După plasarea unei comenzi online, localizarea maşinii devine vizibilă pentru compania de livrare în regim real. Curierul va veni, astfel, la locul de aflare a maşinii pentru a efectua livrarea, iar o aplicaţie destinată acestui îi va garanta accesul la deschiderea portbagajului, o singură dată per livrare şi pentru un timp limitat. După plasarea comenzii în portbagaj, curierul îl închide şi astfel maşina e din nou securizată, iar proprietarul primeşte o notificare pe telefon despre efectuarea livrării.
Cei de la Skoda sunt absolut încrezuţi că noul concept va avea un succes uriaş la clienţii lor şi este de natură chiar să schimbe radical şi experienţa de shopping online, făcând-o mai plăcută şi mai lipsită de griji logistice.

Ce părere ai tu? Ai avea încredere într-un asemenea sistem de livrare? Ţi se pare bună ideea?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter