Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2019: Facelift pentru hibridele compacte cu cea mai bună ţinută de drum – Kia Niro Hybrid şi Niro Plug-in Hybrid

11 Martie 2019 - 11:24
Redacţia PiataAuto.md
Kia Niro Hybrid & Niro Plug-in Hybrid au fost lansate în anul 2016 şi s-au bucurat de un succes admirabil, reuşind să se vândă în 270,000 exemplare la nivel global, dintre care 100,000 exemplare au fost vândute în Europa. Tocmai de asta, acum, când a venit momentul unei împrospătări de mijloc de carieră, coreenii au ales salonul auto de la Geneva pentru a prezenta facelit-ul lui Niro.
Împrospătările de design ale celor două versiuni le aliniază la stilul mai noii versiuni electrice e-Niro. Interiorul a primit o actualizare consistentă, menit să-i sporească esenţial percepţia de calitate. În habitaclu apare şi un display mare de 10.25 inch pentru sistemul multimedia, disponibil opţional. Cadranele digitale de bord, însă, sunt oferite standard.
Substratul tehnic a rămas neschimbat, cele două modele Kia mândrindu-se în continuare cu suspensie spate independentă multilink – o adevărată raritate în segmentul modelelor compacte hibride, care preferă să facă uz de bară de torsiune pe puntea posterioară. Datorită acestei construcţii a suspensiei spate, coreenii îşi cataloghează cele două modele drept cele mai manevrabile compacte hibride de pe piaţă.
Modelele mai dispun de o altă raritate tehnică pentru acest segment – o cutie automată cu dublu ambreiaj. Cât priveşte tehnolgia sistemelor de propulsie – versiunea hibrid a lui Niro are o baterie de 1.56 kWh, în timp ce cea plug-in are o baterie de 8.9 kWh, cu care poate atinge o autonomie pur electrică de 49 km în viaţa reală, înainte ca motorul pe benzină de 1.6 litri să se includă şi să transforme maşina într-un hibrid obişnuit.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter