Ford pregătește versiunea electrică a legendarului Mustang

După ce acum câteva luni a prezentat versiunea demențială a muscle-car-ului Shelby GT500, în aceste zile producătorul american anunță lansarea unei versiuni cu totul diferite a aceluiași model – Mustang cu propulsie electrică. Despre apariția unui asemenea model în viitorul apropiat sugerează imaginea de teasing cu sigla de culoare albastră a Mustangului, publicată de cei de la Ford pe contul oficial de Twitter.
Americanii nu au oferit detalii despre viitoarea premieră, nu se cunoaște nici măcar dacă este vorba de o versiune conceptuală, sau una gata de producția de serie. Dezvoltarea unei versiuni hibride Mustang a fost anunțată de cei de la Ford cu doi ani mai devreme, însă aceasta-și va face apariția nu mai devreme de 2021, cu noua generație a modelului, care cel mai probabil va fi prezentată pe parcursul anului viitor.

În același timp, teaser-ul ar putea anticipa și apariția unui Mustang 100% electric – anterior surse din interiorul companiei sugerau că americanii planifică să diversifice gama de modele Mustang, care să poarte aceeași siglă, dar să difere prin aspectul exterior și, bineînțeles, substratul tehnic.
1
2,306
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!