Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ford pregătește versiunea electrică a legendarului Mustang

18 Martie 2019 - 11:02
Redacţia PiataAuto.md
După ce acum câteva luni a prezentat versiunea demențială a muscle-car-ului Shelby GT500, în aceste zile producătorul american anunță lansarea unei versiuni cu totul diferite a aceluiași model – Mustang cu propulsie electrică. Despre apariția unui asemenea model în viitorul apropiat sugerează imaginea de teasing cu sigla de culoare albastră a Mustangului, publicată de cei de la Ford pe contul oficial de Twitter.
Americanii nu au oferit detalii despre viitoarea premieră, nu se cunoaște nici măcar dacă este vorba de o versiune conceptuală, sau una gata de producția de serie. Dezvoltarea unei versiuni hibride Mustang a fost anunțată de cei de la Ford cu doi ani mai devreme, însă aceasta-și va face apariția nu mai devreme de 2021, cu noua generație a modelului, care cel mai probabil va fi prezentată pe parcursul anului viitor.

În același timp, teaser-ul ar putea anticipa și apariția unui Mustang 100% electric – anterior surse din interiorul companiei sugerau că americanii planifică să diversifice gama de modele Mustang, care să poarte aceeași siglă, dar să difere prin aspectul exterior și, bineînțeles, substratul tehnic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter