Francezii pregătesc un Duster electric? “Spionii” auto au surprins un prototip misterios în timpul testelor

Un prototip extrem de misterios a fost surprins în urmă cu câteva zile în timpul testelor în Alpii francezi. Aparent, SUV-ul surprins în timpul testelor ar fi un Dacia Duster de primă generație, cu un set de modificări majore, însă micile detalii trădează apartenența modelului la un cu totul alt brand din cadrul concernului Renault.
„Duster-ul” din imagini surprinde prin aspectul său exterior – pe lângă caroseria deformată, acesta este lipsit de portierele spate și are un montant central de dimensiuni neobișnuit de mari. O altă trăsătură curioasă a propotipului este lipsa tobelor sistemului de evacuare, ce ar sugera că modelul din imagini dispune de un sistem de propulsie electrică. Jantele originale de dimensiuni mari acoperă un sistem de frânare performant cu etriere Brembo pe puntea față, iar asta ne duce la ideea că modelul din imagini este, de fapt, un viitor model Alpine cu propulsie electrică, fapt dovedit de sistemul de frânare spate, unul original Alpine.
Despre intenția de a lansa un SUV oficialii Alpine au anunțat mai devreme – francezii intenționează să lanseze un rival pe cinste pentru crossover-ul Porsche Macan. Viitorul model va purta denumirea AS2, însă propulsia electrică este o adevărată surpriză, însă nu lipsită de sens, astfel încât germanii declarau anterior că următoarea generație Macan va fi oferită în exclusivitate cu propulsie electrică.
0
3,463
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!