Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2019: Conceptul Subaru Viziv Adrenaline prefațează designul unui viitor model de serie

7 Martie 2019 - 11:19
Redacţia PiataAuto.md
Standul celor de la Subaru la Salonul Auto de la Geneva este dominat SUV-ul conceptual botezat de niponi Viziv Adrenaline. Cel mai probabil, nu este vorba despre apariția în viitor a unui model de serie cu totul nou, care să preia denumirea și aspectul conceptului în întregime, însă Viziv Adrenaline prezintă direcția de design care va fi preluată de noile generații a SUV-urilor nipone.
Concepția de desing Dynamic x Solid, lansată de cei de la Subaru acum 5 ani, tinde să ofere o evoluție mai curajoasă în materie de design viitoarelor modele, iar cum vor evolua, cel puțin, viitoarele generații a SUV-urilor nipone putem descoperi cu ajutorul noului Viziv Adrenaline. Astfel, aspectul exterior al conceptului expus la Geneva vine supradoză de sportivitate și agresivitate, păstrând, totodată, unele caracteristici familiare modelelor curente Subaru.
Niponii nu au oferit detalii despre substratul tehnic al conceptului, cel mai probabil acesta dispune de un sistem de propulsie electrică sau, cel puțin, hibridă. Totodată Viziv Adrenaline surprinde prin elemntele exterioare precum camerele de luat vederi ce vin în locul oglinzilor retrovizoare convenționale și portierele spate de dimensiuni mici, care ar putea fi acționate în direcția opusă mișcării automobilului. Câte dintre aceste tehnologii își vor face apariția pe viitoarele modele de serie – urmează să vedem!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter