Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2019: Dacia a pregătit o ediție limitată cu dotări generoase pentru Logan, Duster și seria Stepway

7 Martie 2019 - 15:28
Redacţia PiataAuto.md
Dacia prezintă la Salonul Auto de la Geneva în premieră noua ediție limitată pentru o bună parte de modele din gama sa. Ediția limitată poartă denumirea Ultimate (pe anumite piețe și Techroad) și vine cu nuanțe de caroserie noi și un pachet de dotări generos.
Ediția limitată este lansată de Dacia pentru modelele Logan, Duster și toate modelele din seria Stepway, ce dispun de o gardă la sol mai mare și ornamente din plastic negru pe caroserie. Ediția limitată aduce și două nuanțe de caroserie speciale, denumite Fusion Red și Highland Grey. Oglinzile retrovizoare exterioare vor cu capace negre vor fi ornamentate cu dungi de culoare roșie. Jantele din aliaj de 16 țoli vor fi incluse standard pentru toate modelele din seria Ultimate, pe când Duster Ultimate va dispune de jante de 17 țoli.
Interiorul tuturor modelelor din seria limitată va fi ornamentat cu accente de culoare roșie. Lista de dotări standard include sistemul multimedia Media Nav Evolution cu ecran tactil și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto, sistem de climatizare automat și sistemul de siguranță Blind Spot Detection. Sistemul Camera Multi-View cu 4 camere la exterior va asista șoferul în timpul parcării în spații mai restrânse.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter